Seară plină de fotbal. Ce echipe mai joacă pentru Campionatul Europei



 

Pe lângă partida dintre Moldova şi Suedia vor avea loc şi alte dueluri mult aşteptate în preliminariile Campionatului European din 2016. Anglia se va duela pe teren propriu cu Lituania, iar Spania cu Ucraina.

Naţionala Angliei se confruntă cu probleme de lot înainte de partida cu Lituania din preliminariile Campionatului European 2016.

Selecţionerul Roy Hodgson nu va putea conta pe Adam Lallana, Daniel Sturridge şi Danny Rose, care sunt accidentaţi. În locul acestora, antrenorul englezilor a convocat jucători tineri. Unul dintre aceştia este Harry Kane de la Tottenham, care este şi unul dintre golgheterii din Premier League.

"Nu vă pat da asigurări că el va juca în primul 11. Sunt satisfăcut de prestaţia lui Harry Kane în această săptămână. El a lucrat foarte bine. Cred că are şanse bune să joace la echipa de seniori. Sunt sigur că în unul din cele două meciuri îşi va face debutul", a declarat Hodgson.

Tot în această seară, campioana europeană în exerciţiu, Spania, va juca la Sevilla cu Ucraina. Cele două reprezentative au câte nouă puncte în grupa C.

Ibericii sunt pe locul doi în timp ce ucrainenii pe trei. Aceasta va fi a patra partidă directă dintre cele două selecţionate. Naţionala Ucrainei nu a învins nicio dată Spania.

"Probabil va fi un meci în care vom ataca mai mult decât ne vom apăra. Trebuie să fim atenţi, deoarece echipa adversă este foarte bună pe contraatac, având jucători ofensivi foarte buni", a comentat Del Bosque.

În grupa Moldovei vor avea încă două meciuri. Austria va juca în deplasare cu Liechtenstein, iar Muntenegru va  întâlni pe teren propriu naţionala Rusiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑