Steaua chiar are nevoie de un portar! Cojocaru a gafat și cu Legia Varșovia la faza golului



 

**VIDEO** Steaua chiar are nevoie de un portar! Cojocaru a gafat și cu Legia Varșovia la faza golului

VIDEO Steaua - Legia Varșovia 1-1. Roș-albaștrii au evitat al doilea eșec la rând în cantonamentul din Austria, grație unui eurogol marcat de Ionuț Neagu, asta după ce polonezii au fost la conducere, la o fază în care Valentin Cojocaru a avut partea sa de vină.

La finalul partidei de la Bischofshofen, Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, a spus că este mulțumit pe jumătate de prestația echipei sale. Din jumătatea care a dezamăgit a făcut parte și tânărul Valentin Cojocaru (19 ani).

Portarul, pe care Helmuth Duckadam l-a văzut drept cel mai bun urmaș al lui Giedrius Arlauskis, transferat la Watford, a fost iar nesigur în momente cheie, la fel cum s-a petrecut și la primul test, cel cu Austria Klagenfurt, scor 4-5, nou promovată în a doua ligă austriacă.

Revenind la meciul cu leșii, Cojocaru a avut primele emoții chiar în startul partidei, min. 5, atunci când Jodlowieck, după ce l-a ridiculizat pe Neagu, căruia i-a trimis mingea printre picioare, a șutat din afara careului dar mingea a lovit stâlpăul din dreapta porții bucureștenilor. S-a remarcat însă trei minute mai târziu, atunci când a respins foarte bine șutul lui Kucharczyk.

Steaua - Rubin Kazan, următorul amical al Stelei din Austria, se va disputa marţi, 30 iunie, de la 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

La faza golului marcat însă de Arak, intrat pe teren la pauză, Cojocaru a greșit de două ori. Prima dată pentru că nu a ieșit deloc pe centrare, după care n-a avut nicio reacție la lovitura de cap a jucătorului polonez.

Este limpede, în aceste condiții, că Steaua are nevoie urgentă de un portar cu experiență, mai ales că echipa și-a propus, pe lângă cele patru trofee interne și calificarea în grupele UEFA Champions League.

Oficialii din Ghencea vor încerca zilele viitoare, cel mai probabil, să găsească o soluție pentru a-l aduce în Ghencea pe Mario Felgueiras. Pentru că Steaua nu e dispusă să plătească o sumă de transfer pe placul Konyei, clubul la care este legitimat Felgueiras, cea mai plauzibilă variantă este cea a unui împrumut. Aceasta ar aduce beneficii tuturor părților implicate: fotbalistul ar redeveni titular, Steaua și-ar asigura poarta, iar Konya ar putea avea sub contract un jucător angrenat în grupele cupelor europeneDar Felguieras va intra în ultimele 6 luni de contract la iarnă, când va putea pleca gratis.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑