Halep și Mitu mizează pe sprijinul fanilor la Wimbledon: ”Toți românii sunt alături de ele”



 

**VIDEO** Halep și Mitu mizează pe sprijinul fanilor la Wimbledon: ”Toți românii sunt alături de ele”

Simona Halep mizează pe susţinerea fanilor la Wimbledon. „Traversez o perioadă dificilă şi vreau să văd că îmi sunteţi alături", a fost mesajul numărului trei WTA pentru fanii români.

Simona Halep a avut un început ideal de 2015. S-a impus la Shenzen, Dubai și Indian Wells și a ajuns la 11 turnee câștigate. A urmat, însă, o perioadă mai dificilă. A cedat în manșa inaugurală la Madrid și în turul secund la Roland Garros. Numărul 3 WTA încearcă să-și ia revanșa la Wimbledon, turneu la care a ajuns, la ultima ediție, până în semifinale. Românca a avut un mesaj pentru fani înaintea duelului cu Jana Cepelova, de pe iarba britanică.

”Vreau să vă mulțumesc pentru încurajări și sper să mă susțineți și mai mult acum pentru că aș putea să mă spune că traversez o perioadă dificilă, dar aș vrea să văd că apreciați jocul meu și că îmi sunteți alături”, a declarat Simona Halep.

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, are încredere, însă, că Halep își va reveni.

”Am încredere în ea, mi-a demonstrat de multe ori că este capabilă de performanțe deosebite și sunt convins că toți românii sunt alături de ea. Și nu doar de ea, de toate sportivele participante pe tabloul principal”, a spus Cosac.

Și Andreea Mitu, aflată în cea mai bună formă din carieră, speră ca publicul să fie de partea ei. Adversara jucătoarei de 23 de ani, în primul tur de la Wimbledon, va fi Olga Govortsova, din Belarus.

”Englezii sunt foarte reci de fel, dar foarte bine organizatori. Turneul e foarte bine organizat. Să joci pe iarbă de două ori pe an, sau cât am jucat eu, acum o să fie al doilea turneu, e frumos ca experiență”, a spus Mitu.

Turneul de Mare Şlem de la Wimbledon va fi transmis în direct de Digi Sport.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑