Valerii Moraru: "Rapid atât poate în prezent, dar în curând vor veni 5-6 jucători de valoare!"



 

**VIDEO** Valerii Moraru:

Înfrângerea pe care Rapid a suferit-o în fața Stelei cu scorul de 1-3 (DETALII AICI) a fost urmărită din Giulești și de noul acționar majoritar al feroviarilor, Valerii Moraru.

Acesta a confirmat faptul că le-a promis înainte de meci jucătorilor săi că le va acorda o primă specială în valoare de 35.000 de euro, bani la care s-ar mai fi adăugat alți 10.000 de euro și din partea unui sponsor. În pofida înfrângerii, acesta a decis să recompenseze totuși efortul făcut de fotbaliști în meciul cu Steaua, cu o sumă mai mică.   

"Părerea mea e că e nevoie de 5-6 jucători, iar atunci lucrurile vor merge mult mai bine. Mâine vom avea o întâlnire cu staff-ul tehnic, vom discuta despre câteva oferte pe care le avem.

Mi s-a părut că Rapid a luptat, a încercat, dar în acest moment echipa atâta poate. Nu sunt supărat, m-am simțit bine la primul meci ca patron al Rapidului, am venit cu multă încredere într-un viitor mare", a spus Moraru.

Un amănunt interesant este acela că tranzacția prin care omul de afaceri din Moldova de peste Prut a preluat frâiele Rapidului nu a fost dorită și de Adrian Zamfir, fostul proprietar al clubului. Acesta, deși a cedat în urmă cu mai mult de o lună 80% din acțiuni către patru suporteri, a încercat din răsputeri în ultimele zile să anuleze actul respectiv, fără succes însă. Potrivit lui Dan Filoti, cei patru fani au reușit să valideze părțile sociale primite și astfel i le-au putut da lui Valerii Moraru.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑