Antrenorul Zimbrilor: Nu cred că SV Grodig este mai puternică ca ŢSKA Sofia



foto: zimbru.md

După ce a produs una din surprizele rundei a doua preliminare a Ligii Europei şi a eliminat ŢSKA Sofia, Zimbru va avea de jucat în etapa a treia cu formaţia SV Grodig, care a terminat pe locul trei ediţia trecută a campionatului Austriei.

Antrenorul galben-verzilor, bielorusul Oleg Kubarev a răsuflat uşurat când a aflat că va avea de jucat cu o echipă din această ţară:

"Cunosc bine fotbalul austriac. Am prieteni în Austria. Foşti jucători din Belarus care s-au stabilit acolo. Vom aduna suficientă informaţie".

În patru meciuri jucate în acest sezon în Liga Europei, Zimbru a obţinut doar o singură victorie. Kubarev speră că echipa sa va câştiga ambele partide din runda a treia preliminară:

"Nu cred că Grodig este mai puternică ca ŢSKA Sofia. De asta aş vrea să jucăm mai interesant. Să apară la băieţi gustul victoriei. În runda a treia nu mai putem avea probleme cu motivarea. Dar aş vrea să jucăm mai bine în atac".

Deşi a fost fondată în 1948, SV Grodig a debutat în liga superioară a Austriei abia în sezonul trecut. Echipa reprezintă un oraş cu o populaţie de doar 7.000 de locuitori şi se află la prima sa participare în cupele europene.

Chiar şi aşa, în runda a doua preliminară a Ligii Europei, austriecii au eliminat formaţia sârbă Cukaricki cu scorul general de 5-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑