Maradona critică din nou evoluţia naţionalei ARGENTINEI: Messi a jucat de cinci ori mai bine cu mine, decât cu Sabella



FOTO: olymps.ru

Diego Armando Maradona a lansat un nou atac la adresa echipei naționale a Argentinei și a Federației conduse de Julio Grondona, pe care îl acuză că l-a alungat de la prima reprezentativă.

Maradona susține că selecționerul Sabella nu l-a folosit așa cum ar fi trebuit pe Lionel Messi, care a fost desemnat jucătorul Campionatului Mondial din Brazilia, dar a fost și criticat aspru pentru prestațiile sale la acest turneu final.

"Messi a jucat de cinci ori mai bine cu mine, decât cu Sabella, doar că acum a dat și goluri. Când eram antrenor, toţi atacau şi cel puţin opt se apărau, iar Messi a jucat foarte bine, ceea ce nu am putut observa la ultimul Campionat Mondial", a spus Maradona.

Maradona a fost timp de doi ani selecționerul Argentinei, în perioada 2008-2010. El a condus naţionala sud-americană şi la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Atunci, Argentina a ieșit din grupe cu maximum de puncte, însă a fost eliminat în sferturi de Germania.

La acel turneu final, Messi nu a reușit să marcheze vreun gol, dar a fost lăudat pentru prestațiile sale și pentru numeroasele pase decisive oferite colegilor săi.

La Mondialul din Brazilia, cu Alejandro Sabella selecționer, Messi a marcat 4 goluri în cele 3 meciuri din grupă și a fost desemnat omul meciului în primele 4 partide.

La finalul turneului, după finala pierdută în fața Germaniei, căpitanul Argentinei a primit titlul de Balonul de Aur.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑