Platina Chisinau, la un pas de a castiga turneul in memoria lui Vladimir Krutov. Vezi cum a jucat



027 августа 2013

 

Platina Chisinau a fost la un pas de a castiga turneul in memoria lui Vladimir Krutov. Hocheistii moldoveni au pierdit insa in urma loviturilor de departajare finala jucata cu o echipa din Rusia. In pofida esecului dramatic, conducerea clubului din capitala s-a aratat multumita de prestatia echipei.

 

In finala turneului jucat la Tiraspol in memoria fostului hocheist Vladimir Krutov, Platina Chisinau a intalnit formatia Stalinie Lisi din Rusia. Primele doua reprize s-au terminat nedecis cu 2 la 2.

 

In ultima parte a meciului rusii au dominat cap-coada, insa portarul de la Platina a avut mai multe interventii salvatoare. Asadar, niciuna dintre echipe nu a reusit sa inscrie nici in prelungiri si numele castigatorului s-a aflat abia dupa loviturile de departajare. Aici norocul a fost de partea echipei ruse.

 

Locul trei a fost ocupat de o formatie din Ucraina. In total la intrecere au participat 5 echipe. Organizatorii planifica sa faca turneul in memoria lui Vladimir Krutov unul traditional. Aceasta competitie a fost ultimul test pentru Platina Chisinau, care saptamana viitore va incepe evolutia in Liga de Tineret de Hochei din Rusia.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑