Ceahlăul e dispusă să-l lase pe Marc la Steaua



027 августа 2013

 

></p><p><strong>Ceahlăul e dispusă să-l lase pe Andrei Marc la Steaua. Văzut de Dumitru Dragomir drept urmaşul lui Vlad Chiricheş, fundaşul în vârstă de 20 de ani a marcat un gol în cele şase apariţii la formația nemțeană din acest sezon<span style= (VIDEO)

Campionatul trecut, Marc a bifat 17 meciuri pentru moldoveni. Andrei Marc şi-ar dori să ajungă la Steaua în locul lui Vlad Chiricheş: "E visul oricărui să joace acolo", a declarat fundaşul Ceahlăului la Digi Sport Special. Sezonul trecut, Steaua i-a adus de la Ceahlăul pe Andrei Pavel și Andrei Dumitraș, dar ambii au rezistat foarte puțin în Ghencea.

"Dacă Steaua e interesată şi şefii mei vor accepta un transfer eu nu am nicio problemă pentru că nu pot să opresc un jucător să plece la o echipă de talia Stelei. E un jucător de valoare care poate să facă cuplu cu Chiricheş la echipa naţioanlă. El la noi mai are şi şansă, că joacă lângă Cânu şi a avut ce să înveţe de la el. E un jucător talentat, bun în care eu am mare încredere şi sper să facă o carieră frumoasă", a spus antrenorul Vasile Miriuță.

"Orice jucător şi-ar dori să ajungă la o echipă care se bate la cupele europene, dar nu ştiu nimic şi îmi fac treaba la Ceahlăul", a spus și fotbalistul Ceahlăului Piatra Neamț.

250.000 de euro e cota de piaţă a lui Marc

6 meciuri din 6 posibile a bifat Marc la Ceahlăul în acest sezon

1 gol a înscris Marc în acest sezon, contra Coronei Braşov



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑