Sebastian Vettel se adaptează la circuitul din Soci. Află când va demara competiţia din Rusia



027 августа 2014
Foto: sportskeeda.com

În timp ce echipa de la Mercedes se află în plin război din cauza celor doi piloţi Rosbeg şi Hamilton, campionul mondial în exerciţiu, Sebastian Vettel a testat proaspătul circuit de la Soci.

Rusia va debuta în acest an cu o cursă în Marele Circ în luna octombrie.

De patru ori campion mondial, Sebastian Vettel a plecat imediat după cursa din Belgia spre Rusia pentru a testa pista de Formula 1 din regiunea Krasnodar.

Totuşi, germanul nu a parcurs cei cinci kilometri cu un monopost, ci la volanul unui Infiniti Hybrid.

Pilotul de la Red Bull a rămas impresionat de circuit şi este nerăbdător să audă pe această arenă din Soci zgomotul motoarelor, dar şi a spectatorilor: "Aici la Soci este un circuit foarte bun. Anul trecut când am fost aici construcţia lui era în plină desfăşurare, iar acum totul este gata. E plăcut să vezi că alături de pistă multe stadioane. Circuitul este unul destul de tehnic şi pare a fi foarte rapid".

Circuitul de la Soci a fost construit în apropierea Mării Negre, dar şi în preajma sătucului olimpic, unde s-a desfăşurat Olimpiada de iarnă din acest an.

"Rusia a demonstrat, după organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă, că poate oferi securitate maximă şi în acelaşi timp o organizare la nivel înalt a unui eveniment de talie internaţională. O cursă de Formula 1 nu va fi o excepţie" au venit asigurările din partea lui Serghei Vorobiov, organizatorul Marelui Premiu de Fomula 1 al Rusiei. 

Marele Premiu al Rusiei va avea loc pe 12 octombrie, iar această cursă va fi a 16-a din cele 19 programate.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑