Află care sunt primele echipe calificate în grupele Ligii Campionilor



027 августа 2014

 

Zenit Sankt-Petersburg, FC Porto, APOEL Nicosia, BATE Borisov şi Maribor sunt primele echipe care şi-au asigurat calificarea în grupele Ligii Campionilor. După rezultatele modeste în meciurile tur, favoriţii au ieşit în prim plan în manşa secundă a play-off-ului.

Zenit a învins la Sankt-Petersburg, Standart Liege cu 3-0 şi s-a calificat cu scorul general de 4-0. Rondon a deschis scorul în prima repriză, iar Hulk a reuşit o dublă într-un interval de 4 minute.

După 1-1 pe terenul danezilor de la Aalborg, APOEL s-a impus acasă cu 4-0, calificându-se în grupe, unde va încerca să repete performanţa din sezonul 2011-2012, când a câştigat grupa Ligii Campionilor împotriva a trei adversari tari precum Şahtior Donețk, Zenit Sankt Petersburg şi FC Porto.

În unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii FC POrto a învins Lille cu 2-0, după 1-0 în tur, iar Bate Borisov a eliminat-o pe Slovan Bratislava. Surpriza serii a fost produsă de Maribor care a învins în deplasare campioana Scoţiei, Celtic Glasgow cu 1-0, după 1-1 în prima manşă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑