Duckadam e bucuros doar pentru coeficient: "Sorții n-au fost alături de noi, am dat peste echipe puternice"



027 августа 2015

 

**VIDEO** Duckadam e bucuros doar pentru coeficient:

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, nu face o tragedie din eliminarea Stelei din play-off-ul UEFA Europa League. După 0-3 în tur, la București, Steaua s-a impus pe terenul lui Rosenborg cu 1-0, un rezultat bun, dar insuficient pentru calificare.

După meci, Duckadam a vorbit ÎN DIRECT la Digi Sport Special despre eliminarea echipei lui Mirel Rădoi, subliniind că i-au plăcut evoluțiile lui Florin Niță și Alin Toșca.

"Am mai adăugat puncte la coeficientul României, cât se poate. În fotbal ai nevoie și de șansă. Scorul din tur ne-a scos din competiție, 3-0 era greu de întors. Atât s-a putut în seara asta. S-a văzut că Rosenborg nu e o echipă de speriat, dar diferența din tur a fost prea mare ca să putem s-o recuperăm.

Mi-au plăcut Toșca, Niță. El a apărat foarte bine, a fost pe fază, a avut priză. Acesta e fotbalul. E un joc, unii câștigă, alții pierd. Câteodată ai șansă, câteodată ai ghinion. Nu ar trebui să facem o tragedie. Sorții n-au fost alături de noi, am dat peste echipe puternice și, cred eu, că dintre toate Trencin a fost cea mai puternică", a spus Duckadam.

Referitor la comunicatul oferit de juristul CSA Florin Talpan joi seară, Duckadam a completat: "Acțiuna Armatei este josnică, vem să distrugem ultimul brand care mai ține steagul sus în Europa. Dacă se va întâmpla asta, putem să declarăm fotbalul românesc falimentar în totalitate".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑