Guingamp - Nice 2-7. Scorul sezonului în Ligue 1! Eduardo a marcat de cinci ori



027 октября 2014

 

**VIDEO** Guingamp - Nice 2-7. Scorul sezonului în Ligue 1! Eduardo a marcat de cinci ori

Angrenată și în grupele UEFA Europa League, Guingamp nu pare că poate să facă față pe mai multe fronturi. La câteva zile după remiza albă de la Minsk, cu Dinamo, formația bretonă a pierdut cu 2-7 pe teren propriu, în etapa a 11-a a campionatului.

După ce Guingamp a deschis scorul în minutul 8, oaspeții s-au dezlănțuit și au făcut spectacol pe Stade du Roudourou. Atacantul Carlos Eduardo, împrumutat de la FC Porto, a marcat de nu mai puțin de cinci ori, după ce reușise un singur gol până acum în acest campionat.

Eduardo își definitivase hattrick-ul până la pauză, iar Alassane Plea a stabilit scorul de 4-1 după primele 45 de minute. După pauză, Carlos Eduardo a mai adăugat două reușite, Ronnie Schwartz și Eric Bautheac trecându-și de asemenea numele pe lista marcatorilor.

Guingamp a avut 13 șuturi la poartă, dintre care 10 au fost cadrate, în vreme ce gazdele au șutat de 14 ori. Dacă Guingamp se află pe ultimul loc în clasament, Nice a urcat până pe 7.

Totuși, Carlos Eduardo a fost departe de recordul all-time din Franța, în ceea ce privește golurile marcate într-un meci de un singur jucător: Andre Abegglen (Sochaux) și Jean Nicolas (Rouen) au marcat de câte 7 ori în partide jucate împotriva lui Valenciennes, în anii '30!

Guingamp: Lossl - Baca, Kerbrat, Sorbon, Lemaître - Yatabare (Mandanne 80), Mathis, Sankharé (Mu. Diallo 46), Beauvue - S. Marveaux (Giresse 58), Schwartz. Antrenor: Jocelyn Gourvennec. 

Nice: Hassen - Palun, Genevois, Bodmer, Amavi - Puel (Eysseric 68), N. Mendy, Carlos Eduardo, Digard (Vercauteren 63), Bauthéac - Pléa (Maupay 75). Antrenor: Claude Puel.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑