Campionatul Olandei: PSV Eindhoven rămâne lider incontestabil, iar Feyenoord a învins echipa Cambuur



027 октября 2014
FOTO: ed.nl

PSV Eindhoven rămâne lider incontestabil în Campionatul Olandei! Echipa antrenată de Philip Cocu a învins în deplasare FC Utrecht cu 5-1 şi şi-a păstrat avansul de patru puncte faţă de a doua clasată Ajax Amsterdam.

PSV Eindhoven a obţinut a treia victorie consecutivă în Eredivisie după ce a învins în deplasare gruparea FC Utrecht cu scorul de 5-1.

Adam Maher a marcat primul gol al partidei în minutul 12, iar Memphis Depay a dublat avantajul oaspeţilor peste 10 minute după ce a transformat un penalty.

Din minutul 22, Utrecht a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Marc van de Maarel, care a provocat lovitura de la 11 metri.

Jorrit Hendrix a mai înscris o dată până la pauză şi a majorat scorul la 3-0. La începutul reprizei secunde, Utrecht a redus din diferenţă prin golul marcat de Ruud Boymans. PSV Eindhoven a înscris pentru a patra oară în minutul 81 după autogolul lui Christiaan Kum.

Oaspeţii au stabilit rezultatul final în prelungiri, după golul lui Georginio Wijnaldum.

Într-un alt meci din etapa a 10-a a campionatului Olandei, Feyenoord a învins în deplasare Cambuur cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Jens Toornstra, la finalul primei reprize.

PSV Eindhoven este lider cu 24 de puncte şi este urmată de Ajax Amsterdam, care are cu patru puncte mai puţine. Feyenoord ocupă locul trei, cu 17 puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑