Evoluţie modestă pentru Rafael Nadal. A trecut cu mari emoţii de primul tur al turneului ATP de la Basel



027 октября 2015

 

Spaniolul Rafael Nadal a trecut cu mari emoţii de primul tur al turneului ATP de la Basel. Nadal a pierdut primul set în faţa lui Lukas Rosol, dar s-a impus până la final la tie-break în decisiv şi şi-a asigurat participarea în următorul act.

Rafael Nadal a obţinut o victorie dificilă la una dintre ultimele competiţii ale sezonului. Spaniolul l-a învins cu mari emoţii în primul tur al turneului Indoors de la Basel, pe ocupantul locului 69 ATP, Lukas Rosol.

Jucătorul ceh a câştigat primul set cu 6-1, dar nu a ştiut să-şi menţină avantajul şi a cedat în setul doi cu 7-5. Nadal, care este al treilea favorit al acestui trurneu s-a impus în decisiv, la tie-break, sor 7-6 şi va juca în turul doi cu câştigătorul duelului dintre bulgarul Grigor Dimitrov şi ucraineanul Sergiy Stakhovsky.

"Mă bucur că în final am reuşit să obţin calificarea, a fost o victorie bună în faţa unui jucător complicat. El a jucat bine, lovind mingea atât de repede, atât de puternic, de fiecare dată. Pentru mine a fost primul meci după o pauză îndelungată şi a fost dificil să mă acomodez, dar am luptat şi în sfârşit am găsit modalitatea de a câştiga acest meci", a comentat Nadal.

Rafael Nadal trece printr-o perioadă dificilă pe plan profesional. În anul 2015 acesta nu a câştigat nici o finală majoră, cucerind doar 2 trofee la Argentina Open şi Mercedes Cup.

Cu toate acestea el şi-a asigurat participarea la ultima competiţie a anului, Turneul Campionilor de la Londra, pe care l-a ratat anul trecut din cauza unei operaţii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑