Emiliano Martinez se cere în poarta lui Arsenal, după evoluția perfectă cu Borussia Dortmund



 

**VIDEO** Emiliano Martinez se cere în poarta lui Arsenal, după evoluția perfectă cu Borussia Dortmund

Profitând de accidentările lui Szczesny și David Ospina, Emiliano Martinez a fost titular miercuri seara în poarta lui Arsenal, deși e doar a treia opțiune de portar pentru Arsene Wenger. A evoluat excelent, a fost ales în echipa săptămânii de UEFA (VEZI AICI DETALII) și acum se cere în poarta tunarilor permanent.

În septembrie a împlinit 22 de ani și argentinianul care sezonul trecut a fost împrumutat la Sheffield crede că merită să rămână între buturile formației londoneze, după evoluția cu Borussia Dortmund, Arsenal câștigând cu 2-0 (VEZI VIDEO ȘI DETALII). Martinez a avut două intervenții esențiale contra germanilor și a reușit să termine disputa fără gol primit.

Mai întâi, în minutul 39, când a respins cu piciorul șutul din apropiere trimis de Henrikh Mkhitaryan, după o minge retrimisă periculos în fața porții de un coechipier al armeanului. Apoi, în al doilea minut al prelungirilor, tot cu piciorul a respins balonul trimis din prima, surprinzător, de la 12 metri, de columbianul Ramos.

“Sunt cu adevărat încântat, mai ales cu parada din prima repriză, când aveam doar 1-0. A doua a păstrat echipa mea calmă. Sunt foarte mulțumit de evoluția mea. Am fost norocos pentru că Ospina și Wojciech s-au accidentat, dar așa e fotbalul. Trebuie să ai oportunitatea să te remarci și eu cred că am făcut-o acum.”, a spus după meci Martinez.

Interesant este faptul că la meciul cu Borussia, Arsenal a avut pe bancă, rezervă de portar, un puști de doar 17 ani, adus de la Academie, Ryan Huddart.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑