Luptătorii moldoveni de K-1 au adus şase medalii de aur de la Vlinius. Prin ce peripeţii au trecut



Foto: kickboxingplanet.com

Luptătorii de K-1 au avut o deplasare plină de aventuri la Campionatul European. Lotul naţional a fost nevoit să aştepte două ore pentru că la autocar s-a spart o roată. Tot în drum spre Vilnius, sportivii nu prea au mâncat pentru a-şi menţine greutatea pentru categoria în care urmau să lupte.

Luptătorii moldoveni de K-1 amator au revenit în ţară după ce au avut o evoluţie excepţională la Campionatul European de la Vilnius, cucerind 16 medalii. Sportivii s-au deplasat la competiţie cu autocarul, iar pe drum au avut parte de peripeţii.

"Am avut o problemă cu autocarul, s-a spart o roată şi am stat două ore pe drum. Nu prea am mâncat că trebuia să menţinem greutatea. Până la urmă m ajuns cu bine şi totul a fost normal fără accidentări", spune luptătorul Alexandru Acruş.

Nicolae Carauş, luptător: "S-a întâmplat spre dimineaţă şi toţi erau după somn. Nu înţelegeam ce s-a întâmplat, dar a fost vesel, ne-am mai pozat pe acolo. A fost super". 

După ce au evoluat în ring şi au cucerit medalii, luptătorii au povestit cum s-au relaxat la Vilnius. Dragoş Zubco: "A fost interesant. Am vizitat oraşul, am fost prin magazine, ne-am pozat. Prietenei mele i-am adus un parfum frumos."

"Nu există o călătorie fără aventuri. Am plecat cu un lot destul de impunător, astfel acolo unde sunt mulţi bărbaţi apar şi glumele. Le-am creat aşa o oportunitate ca să vadă şi oraşul", a afirmat antrenorul Nicanor Trocin.  

Din cei 20 de sportivi care au participat la Europene, 16 au cucerit medalii. Şase sportivi au câştigat medalii de aur, tot atâţea au cucerit medalii de argint, iar patru au revenit acasă cu patru medalii de bronz.

"Sunt fericit că am făcut ceea ce am promis. A fost foarte greu, am avut două lupte. Sunt satisfăcut că am revenit în Moldova cu medalia de aur", a spus luptătorul Cătălin Leca.

"Ei a obţinut mai mult decât noi ne-am aşteptat. Mă mândresc cu ei, pentru că a fost un campionat puternic", a comentat preşedintele FEA, Dorin Damir. 

Medaliaţii Campionatului European vor fi premiaţi de Federaţia de profil cu premii băneşti la Gala Laureaţilor de la finalul lunii decembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑