Ana Maria Brânză e cu gândul la Rio. "O să fie o luptă pe viață și pe moarte"



027 декабря 2014

 

**VIDEO** Ana Maria Brânză e cu gândul la Rio.

Ana Maria Brânză este pregătită să-și ia revanșa în 2015, după un sezon mai puțin reușit. A cazut pe locul 5 în ierarhia mondială, dar a câstigat un titlul european cu echipa. Vicecampioana olimpică la spadă le face o promisiune fanilor.

"Trebuie să începem și noi să ne gândim, pentru că nu mai este mult, încep calificările pentru Jocurile Olimpice, iar prioritatea noastră trebuie să fie calificarea echipei la Jocurile Olimpice de la Rio. Așadar, mai respirăm puțin, și din aprilie chiar o să fie pe viață și pe moarte la fiecare competiție, fiecare punct conteaza pentru noi" a declarat Ana Maria Brânză.

Medaliată cu bronz în iunie, la Europenele de la Strasbourg, Simona Gherman vrea să prindă, pentru a doua oară consecutiv un bilet la Jocurile Olimpice. În 2008, la Beijing, românca s-a oprit în sferturile de finala.

"Nu mai vreau sa vorbesc atât de mult, vreau doar să spun că vom trage cu dinții de acea calificare, care am spus ca este foarte greu de obținut. Vom trage cu dinții ca echipa să se califice, indiferent ce vom face noi la individual. După ce vom obține acea calificare, acolo să sperăm că vom merge cu alte forțe" a declarat Gherman.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑