Lewis Hamilton - cel mai bun sportiv european al anului 2014, dupa ce a devenit campion mondial de Formula 1



027 декабря 2014

Un nou premiu pentru pilotul britanic Lewis Hamilton. Englezul a fost ales cel mai bun sportiv european al anului 2014, dupa ce a reusit un sezon excelent, la finalul caruia a devenit campion mondial de Formula 1.


Pilotul britanic Lewis Hamilton a ocupat primul loc in sondajul in care au votat reprezentanti de la 18 agentii de presa. Englezul a acumulat 82 de puncte si l-a devansat cu doar un punct pe Manuel Neuer, portarul nationalei Germaniei si al formatiei Bayern Munchen. Locul al treilea a fost ocupat de tenismanul sarb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, care a acumulat 74 de puncte. Agentiile de presa voteaza drept cel mai bun sportiv al anului pentru al treilea an consecutiv un pilot din Formula 1. In 2012 şi 2013, titlul i-a fost acordat lui Sebastian Vettel. Lewis Hamilton a devenit in acest an campion mondial la Formula 1. El a cucerit titlul dupa o pauza de 6 ani.

 

In top zece al celor mai buni sportivi ai anului se mai afla fotbalistul Cristiano Ronaldo, biatlonista Daria Domraceva, schiorul Kamil Stoch, campionul mondial la MotoGP, Marc Marquez, dar si tenismanul Roger Federer.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Formula 1, lewis hamilton, PREMIU,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑