Meciuri spectaculoase in semifinalele Cupei Moldovei la baschet masculin. Cand se va decide detinatoarea Cupei



027 декабря 2014

Meciuri spectaculoase astazi in semifinalele Cupei Moldovei la baschet masculin. Echipa Universitatii din Tiraspol si formatia Donbaschet-USM se vor intalni in marea finala, dupa victorii in fata adversarilor. Detinatoarea Cupei se va decide maine.


Concentrata la maxim dupa ce anul trecut a scapat printre degete Cupa Moldovei, astazi Donbaschet-USM a dominat semifinala in fata echipei Universitatii Agrare, a invins, si s-a calificat in marea finala. Dupa ce la pauza mare avea un avans de 11 puncte, scor 41 la 30, Donbaschet s-a dezlantuit in a treia repriza, cand a marcat 29 de puncte, pe cand adversarii doar 16. Un joc superb a reusit Igor Oprea care s-a remarcat si cu cateva faze superbe.

 

Igor OPREA, BASCHETBALIST DONBASCHET-USM: “Da, de câteva ori am reuşit slam-dunk-uri, eu aşa pot, chiar foarte bine. Asemenea faze vin după situaţii în care trebuie să marchezi pentru ca adversarul să nu te blocheze. ”

 

In ultima repriza Donbaschet a mai scazut din turatii, UASM castigand partea cu 18 la 12. La final s-a inregistat scorul de 82 la 64, iar Donbaschet-USM merge in finala. Cel mai bun marcator al partidei a fost Eugen Nartov, autorul a 22 de puncte. 

 

Eugen MELNIC, CAPITAN DONBASCHET-USM: “ Vreau sa felicit baietii nostri cu un meci foarte bun, consider ca este cea mai buna partida din acest sezon. Vrem sa uitam cat mai repede meciul de azi si sa ne concentram pentru meciul de maine. Anul trecut noi am fost mult mai relaxati pentru ca suntem campioni de cativa ani la rand si acest lucru ne-a costat, anul acesta am invatat lectia de data trecuta si sper ca  va fi totul bine in finala. ”

 

Igor OPREA, BASCHETBALIST DONBASCHET-USM: “ Demult nu am câştigat Cupa, anul trecut am pierdut în finală mi-aş dori să jucăm bine.

 

In finala, maine, Donbaschet-USM va intalni echipa Universitatii din Tiraspol. Acesta din urma a reusit astazi o victorie dramatica in fata echipei Rabnita-UTM, la o diferenta de 1 punct, scor 71 la 70.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Cupa Moldovei, baschet, Donbaschet-USM,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑