O noua infrangere pentru San Antonio Spurs. Campionii au pierdut al doilea meci consecutiv



027 декабря 2014

O noua infrangere surprinzatoare pentru campioana din NBA, San Antonio Spurs. Campionii au pierdut al doilea meci consecutiv si acum au emotii pentru a ajunge in play-off.


Noaptea trecuta campioana din NBA, San Antonio Spurs, a intalnit in deplasare formatia New Orleans Pelicans, si a pierdut surprinzator cu 90 la 97. Davis si Anderson au contribuit decisiv la victoria gazdelor, marcand cate 22 de puncte. De partea cealalta, canadianul Joseph si-a trecut in cont 20 de puncte. 

 

Echipa din San Antonio a suferit astfel a noua infrangere in acest sezon si este abia pe locul 7 in Conferinţa de Vest. New Orleans Pelicans ocupa locul noua, insa are cu doua meciuri mai putin disputate decat Spurs. In aceeasi etapa Houston Rockets a reusit sa invinga dramatic formatia Memphis Grizzlies si si-a pastrat pozitia a treia in Conferinta de Vest. Rockets a smuls victoria dupa prelungiri, invingand cu scorul de 117 la 111. James Harden a facut spectacol fiind cel mai bun om de pe teren. Baschetbalistul american a marcat 32 de puncte pentru Houston.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: San Antonio Spurs, NBA, play-off,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑