Dorinel: "Bourceanu ar trebui să rămână. Va avea o dezamăgire în străinătate"



 

Rămas fără angajament din toamna trecută, atunci când și-a încheiat colaborarea cu rușii de la Kuban Krasnodar, Dorinel Munteanu urmărește cu mult interes lupta pentru titlu din Liga 1.

Chiar dacă mulți oameni s-au alarmat când au văzut lipsa de eficacitate din primul cantonament (două egaluri și trei înfrângeri pentru trupa roș-albastră), Dorinel nu se numără printre ei.

"Rezultatele sunt concludente doar într-o anumită măsură. În primul cantonament se încarcă din punct de vedere fizic, iar rezultatele nu sunt foarte importante", a spus Munteanu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Jucătorul cu cele mai multe selecții din istoria primei selecționate consideră că Alexandru Bourceanu ar face o greșeală să plece din curtea campioanei.

"Bourceanu ar trebui să rămână la Steaua. O experiență în străinătate ar fi pentru sufletul lui, dar plecând va avea o dezamăgire. La Steaua, interesul publicului și importanța lui pentru echipă sunt extrem de mari.

Nu cred că va pleca undeva unde să fie plătit mult mai bine decât la Steaua. E posibil să se transfere acum și să se întoarcă după aceea. Este greu să reușești în străinătate, mai ales dacă pleci din fotbalul din România", este de părere Munti.

Dorinel consideră că Petrolul a câștigat mult prin venirea lui Mutu și Zicu, însă nu vede o favorită clară în lupta pentru câștigarea titlului în Liga 1.  

"Steaua, Astra și Petrolul se vor bate până la final, cred că șansele sunt egale", a concluzionat antrenorul român.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑