Tenismanii din Egipt au trezit dubii în rândul vameşilor moldoveni. Cel mai bun jucător, pe punctul de a fi interzis în Moldova



 

Vizita tenismenilor egipteni în Moldova, pentru meciul din Cupa Davis, a început cu peripeţii! Cel mai bun jucător al oaspeţilor nu a fost lăsat să intre în ţară de vameşii moldoveni, deoarece a trezit dubii. Într-un final, echipa s-a reunit în componenţă completă şi a desfăşurat deja primul antrenament înaintea duelului cu Albot şi compania.

Cel mai bun jucător de tenis din Egipt, Mohamed Safwat, locul 203 în clasamentul ATP, a ajuns în Moldova cu o zi mai târziu decât restul echipei. Acesta a fost ţinut în vama de la aeroport timp de 40 de minute, din cauza că viza sa pentru Moldova a trezit dubii vameşilor.

"Am văzut multe în viaţa mea, pentru că eu călătoresc mult. Dar asemenea probleme legate de viză am avut pentru prima dată", s-a lamentat tenismanul Mohamed Safwat. "Vameşii au telefonat preşedintelui Federaţiei de tenis din Moldova ca să confirme dacă scopul vizitei este participarea la Cupa Davis."

După primul antrenament în componenţă completă, egiptenii au numit şi principalele dezavantaje din partida cu Moldova. "Moldova este avantajată de faptul că joacă acasă. În plus, noi nu prea avem multă experienţă pe suprafaţă hard. Dar noi vom arăta cel mai bun joc posibil şi vedem ce iese din asta", a opinat Safwat.

 Partida Moldova - Egipt, din prima rundă a grupei a doua a Cupei Davis, se va juca între 31 ianuarie şi 2 februarie, la Sala Polivalentă din Chişinău. În clasamentul mondial pe echipe, Moldova ocupă locul 49, în timp ce Egipt se află pe poziţia a 77-a.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑