Chelsea Londra s-a calificat in finala Cupei Ligii Angliei, dupa o dubla de foc cu Liverpool




Aristocratii au obtinut calificarea in prelungiri. Eroul partidei a fost Branislav Ivanovic, care a marcat singurul gol al meciului.


Dupa eliminarea rusinoasa din Cupa Angliei, cand a fost umilita cu 2 la 4 de echipa din liga a treia Bradford, Chelsea s-a razbunat pe Liverpool. Aristocratii au invins si s-au calificat in finala Cupei Ligii. In prima partida de pe Anfield cele doua echipe s-au despartit la egalitate 1 la 1, iar aseara la fel au jucat egal. A fost 0 la 0, si au urmat prelungirile. Acolo, Chelsea a marcat prin Branislav Ivanovic si merge in ultimul act.

 

Finala Cupei Ligii se va disputa pe Wembley, la 1 martie. Chelsea Londra va intalni in ultimul act castigatoarea dintre Tottenham si echipa din liga a treia Sheffield United. In tur, Tottenham s-a impus cu 1 la 0, iar meciur retur se joaca astazi. Tot ieri, Lazio Roma s-a calificat in semifinalele Cupei Italiei, dupa ce a invins pe Ac Milan cu 1 la 0. Romanul Radu Stefan a creat faza din care s-a dictat lovitura de la 11 metri, din care echipa din capitala Italiei a marcat singurul gol al meciului. Biglia a transformat fara probleme penalty-ul. Astfel, Lazio invinge cu 1 la 0 si merge in semifinale, unde va intalni castigatoarea meciului dintre Inter si Napoli.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Chelsea Londra, liverpool, cupa ligii angliei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑