Chiricheş, sfătuit să plece de la Tottenham: "Trebuie să joace, să fie liderul apărării României"



 

**VIDEO** Chiricheş, sfătuit să plece de la Tottenham:

Fost jucător în Premier League, Dan Petrescu îl sfătuieşte pe Vlad Chiricheş să lase Anglia pentru Italia şi să accepte oferta celor de la AS Roma.

Antrenorul care a cucerit titlul de campion al României cu Unirea Urziceni consideră că fostul stelist trebuie să fie liderul defensivei la echipa naţională, însă pentru acest lucru are nevoie să joace constant la club.

"Dacă nu joacă la Tottenham, ar trebui să se ducă undeva unde să joace. În niciun caz să nu plece la o echipă mai slabă. Roma e o echipă mai bună ca Tottenham, după părerea mea. Ar trebui să meargă și să joace, fiindcă trebuie să fie stâlpul apărării echipe naționale", a spus Dan Petrescu, la emisiunea "Fotbal Club".

"Ar trebui să fie liderul. Mai ales în apărare, nu văd un alt jucător mai potrivit care să o conducă. Tamaș vine după o accidentare și nu prea a jucat", a adăugat "Bursucul".

În acelaşi timp, Dan Petrescu este de părere că partenerul ideal al lui Chiricheş în centrul apărării este Florin Gardoş, un alt fost stelist care evoluează în Premier League, la Southampton.

"Nici Gardoș nu joacă meci de meci, dar ei doi ar trebui să fie cuplul de fundași centrali la naţională", a precizat antrenorul de 47 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑