BĂTĂLIE CRÂNCENĂ pentru centura de campion la gala KOK



 

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente din cadrul galei KOK sunt duelurile din turneul de piramidă. În prima semifinală se vor bate românul Daniel Alexandru şi sportivul din Lituania, Valdemar Kulda. În cealaltă semifinală, olandezul Malchaz Karija se va lupta cu ucraineanul Igor Liapin.

Cei patru se vor confrunta pentru titlul de campion, dar şi pentru ocazia de a se bate ulterior cu deputatul Constantin Ţuţu, care este deţinătorul centurei KOK la categoria de până la 85 de kg.

"Acel luptător care va câştiga, va avea dreptul de a-l provoca pe Constantin pentru titlul de campion. În piramidă vor fi dueluri bune, cu luptători de valoare. Vom avea parte de nişte meciuri extraordinare", a spus președentele FEA, Dorin Damir.

În cadrul galei KOK Eagles World Series sunt programate în total 12 lupte, iar în pauzele dintre meciuri, interpretul Carla's Dreams va încinge atmosfera.

Invitaţii de onoare ai Galei KOK vor fi Cătălin Moroşanu, Pavel Juravliov şi Serghei Haritonov. Evenimentul va avea loc pe patru aprilie la Sala Polivalentă din Chişinău şi va difuzat în direct de posturile TV Eurosport şi FightBox. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑