Zlatan a cucerit și Moldova. A marcat unul dintre cele mai norocoase goluri din carieră



 

**VIDEO** Zlatan a cucerit și Moldova. A marcat unul dintre cele mai norocoase goluri din carieră

Suedia a învins cu 2-0 în deplasarea din Moldova, în etapa a 5-a a preliminariilor Euro 2016, iar echipa nordică a luat astfel o opțiune importantă de calificare la turneul final. Golurile victoriei au fost reușite de Zlatan Ibrahimovic, în minutele 46 și 84 (penalty).

După o primă repriză fadă, norocul i-a surâs lui Zlatan. La una dintre primele faze ale primei reprize, portarul Cebanu a degajat nefericit mingea în Ibrahimovic, care a încris astfel cu mult noroc și a deschis drumul echipei sale spre victorie. Tot el a majorat diferența în minutul 84, din penalty, iar fundașul Granqvist a fost eliminat în prelungiri (90+3). Ibrahimovic are 53 de goluri în 102 selecții la echipa națională.

Portarul Ceahlăului, Nicolae Calancea, a fost doar rezervă la Chișinău, unde s-a jucat pe un stadion arhiplin. Din echipa Suediei nu au lipsit nume importante precum Andreas Isaksson, Kim Kallstrom sau Seb Larsson. Nordicii sunt pe locul 2 în grupa de calificare G.

></p><p><span style=Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016 vor putea fi văzute ÎN TIMP REAL doar pe digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑