Verdictul în cazul lui Akinfeev, după ce a fost lovit cu o torţă în cap. cu incidentul 



 

Verdictul în cazul lui Akinfeev, după ce a fost lovit cu o torţă în cap. **VIDEO** cu incidentul 

VIDEO Muntenegru - Rusia. Partida de la Podgorica dintre Muntenegru și Rusia a semănat mai mult cu un război decât cu un meci de fotbal din preliminariile Campionatului European.

Meciul a fost întrerupt de mai multe ori din cauza incidentelor provocate de fanii gazdelor și în cele din urmă suspendat în minutul 67.

Portargul Igor Akinfeev a fost cel mai șifonat după meciul din Muntenegru. Goalkeeperul Rusiei n-a jucat practic decât 10 secunde. A fost lovit în cap de o torță aruncată în teren de fanii muntenegreni prezenți în tribunele stadionului din Podgorica.

Akinfeev a rămas întins pe gazon și a primit intervenții medicale, înainte ca centralul să decidă suspendarea partidei. Meciul s-a reluat după 33 de minute și Akinfeev a fost schimbat cu Lodigin.

Presa internațională anunță că portarul rus a suferit o comoție și mai multe arsuri în zona gâtului însă se află în afara oricărui pericol. Goalkeeperul de 28 de ani legitimat la CSKA Moscova va fi putea reveni alături de reprezentativa Rusiei la Moscova.

 Înaintea acestei partide, cele două echipe se aflau la egalitate de puncte (5) pe locurile 3 și 4, în grupa G de calificare la Campionatul European din Franța.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑