Sânmărtean, principalul pericol în opinia feroezilor: "Este un jucător foarte bun"



 

**Sânmărtean, principalul pericol** în opinia feroezilor:

Pe locul 105 în clasamentul FIFA, selecţionata Insulelor Feroe a venit în România cu gândul la a doua surpiză la rând în preliminarii. Etapa precedentă, nordicii au plecat din Grecia cu trei puncte.

Atacantul danezilor de la Vejle a marcat golul istoric pentru feroezi și e pregătit să înscrie și în poarta lui Pantilimon. "Îmi doresc să marchez și în poarta României. De ce nu? Ar fi grozav" a declarat Joan Simun Edmundsson.

Feroezii sunt conștienți însă că vor avea o misiune grea la Ploiești. "După părerea mea, România este cea mai bună echipă din această grupă. Am reușit o surpriză cu Grecia și vom încerca același lucru și cu România, dar va fi dificil" a recunoscut selecționerul Lars Olsen.

Reprezentanții Insulelor Feroe au venit cu lecțiile făcute în România. Selecţionerul Lars Olsen şi-a anunţat jucătorii care sunt cei mai periculoşi fotbaliști dinte tricolori.

"Sânmărtean este un jucător foarte bune. Este foarte creativ la mijlocul terenului" a declarat Lars Olsen. "Îmi aduc aminte că acum câțiva ani, când am jucat la echipa de tineret, ei îl aveau pe Gabriel Torje și era foarte bun. Oricu toți jucătorii sunt valoroși" a încheiat Joan Simun Edmundsson.

România - Insulele Feroe se joacă duminică, 29 martie, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești. Imediat după fluierul final, meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, iar fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe site-ul www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑