ASA Târgu Mureș are toți mijlocașii titulari incerți pentru derby-ul cu Steaua. Situația accidentaților.



 

ASA Târgu Mureș are toți mijlocașii titulari incerți pentru derby-ul cu Steaua. Situația accidentaților. **VIDEO**

Două zile au mai rămas până la duelul dintre Steaua și ASA Târgu Mureș, din etapa a 29-a a Ligii 1, care poate cântări decisiv în economia luptei la titlu. Costel Gâlcă nu mai are bătăi de cap atât de mari în ceea ce privește accidentații, lucru care nu se poate spune despre omologul său de pe banca ardelenilor, Liviu Ciobotariu.

În ultimele zile, "Ciobi" și-a pierdut toți titularii de la mijlocul terenului, existând însă speranțe că Ousmane N'Doye va putea juca împotriva Stelei. Concret, de la pregătiri lipsesc N'Doye, Gabi Mureșan (ambii cu probleme la genunchi), iar Claudiu Voiculeț nu s-a prezentat la ultimele antrenamente, acuzând dureri la piciorul drept. În plus, argentinianul Nicolas Gorobsov (trei pase decisive în acest sezon), nu s-a antrenat la capacitate maximă în ultima săptămână.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Dintre cei patru, cele mai mari șanse să joace cu Steaua le au N'Doye și Gorobsov, dar situația lor va fi evaluată înaintea derby-ului. Ciobotariu are și motive de satisfacție, pentru că nu are suspendați pentru duelul cu Steaua, deși piese de bază precum Mureșan, Sepsi, Bumba, Voiculeț, Goga şi Bejan ar fi stat pe bară în cazul în care ar fi primit un cartonaș galben în partida cu Pandurii (2-1).

"Nu mai joc împotriva Stelei. M-am săturat să îi bat! Ce să sărbătoresc, dacă îi înving mereu? Nu m-au bătut în șapte meciuri, din 2008 până acum" - Ousmane N'Doye, după meciul tur

"Aş vrea să cred că acest meci îndeplineşte condiţiile unui meci care să aducă cel puţin 30.000 de spectatori la stadion. E un meci care atrage, dacă nu din punct de vedere al tradiţiei, cel puţin din punct de vedere al încărcăturii momentului, campionatului" - Valeriu Argăseală, președinte Steaua

Costel Gâlcă nu va avea la dispoziţie trei oameni de bază contra celor de la ASA - Papp şi Rusescu sunt accidentaţi, în timp ce Nicuşor Stanciu a luat al patrulea galben la Cluj. Alţi patru stelişti sunt la limita suspendării şi risca sa rateze derby-ul cu Dinamo de duminică - Râpă, Prepeliţă, Tănase şi Neagu. 

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑