Valeriu Andronic, IMPRESIONAT de țara în care a jucat în ultimele patru luni



 

Valeriu Andronic a rămas impresionat de Bahrain, acolo unde a jucat în ultimele patru luni la echipa Al Malkiya. Fostul internaţional moldovean intenţionează chiar să deschidă o afacere în Bahrain împreună cu soţia sa.

Mijlocaşul moldovean, Valeriu Andronic s-a transferat la formaţia Al Malkiya în luna ianuarie a acestui an, împreună cu un alt fotbalist din ţara noastră, Victor Gonţa.

În acea perioadă echipa pentru care evoluează cei doi se afla în zona retrogradării a campionatului din Bahrain. Până la urmă, Al Malkiya a reuşit să se menţină în prima liga valorică.

După un sezon dificil Andronic s-a întors acasă, unde îşi petrece vacanţa alături de cei dragi. Fotbalistul afirmă că a reuşit să se adapteze în Bahrain şi vrea să-şi continue cariera în Regatul din Golful Persic.

"În Divizia Naţională sunt 4 echipe, care într-adevăr fac faţă şi financiar şi ca joc. În Bahrain practic toate echipele fac faţă şi financiar şi aspectul fotbalistic este la un nivel destul de bun", a spus Valeriu Andronic.

Două luni în Bahrain le-a petrecut şi soţia lui Valeriu Andronic, Angela. În această perioadă, ea fost obligată să poarte haine tradiţionale ale musulmanilor.

"Aceasta haină se numeşte paranja în limba noastră. E o haină tradiţională, care se îmbracă asupra blugilor. Este o basma mare, care acoperă absolut tot. Dar această haină e mai modernă un pic", a menţionat soția fotbalistului.

Soţii Andronic s-au simţit în Bahrain ca acasă. Ei se gândesc să deschidă şi o afacere în această ţară.

"Să facem o afacere, o chestie turistică. Să ducem persoane, care nu cunosc ţara Bahrain. Ar fi foarte interesant pentru oamenii de la noi din Moldova", a adăugat soția acestuia. 

"Este o ţără foarte frumoasă şi au locuri de exemplu ca copacul vieţii, care este un fenomen neobişnuit pe tot globul pământesc. Locurile sunt atât de frumoase că aş vrea să locuiesc în această ţară", a subliniat fotbalistul. 

Valeriu Andronic, are 32 de ani şi este discipolul şcolii de fotbal Zimbru. În cariera sa, el a evoluat la 20 de cluburi din opt ţări. Pentru naţionala Moldovei, Andronic a jucat 38 meciuri şi a marcat de patru ori.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑