Situație incredibilă la Tg. Mureș. Oțelul ar putea juca în echipamentul celor de la ASA de acum doi ani



 

**VIDEO** Situație incredibilă la Tg. Mureș. Oțelul ar putea juca în echipamentul celor de la ASA de acum doi ani

Decizie incredibilă înaintea meciului ASA Tg. Mureș și Oțelul Galați, care are o însemnătate deosebită în lupta pentru titlu: oaspeții pot juca doar îmbrăcați cu un echipament al gazdelor, vechi de doi ani.

Gălățenii s-au deplasat la Tg. Mureș cu un singur rând de echipament, cel albastru (foto sus). Pentru această ultimă etapă, gazdele de joi și-au ales două tipuri de uniforme de joc: roș-albastru și în alb-albastru. În acest caz, arbitrul nu putea da startul partidei, întrucât jucătorii nu s-ar fi diferențiat prea bine pe terenul de joc.

Soluția de compromis s-a ales cu circa o oră și jumătate înaintea startului jocului, la ședința tehnică. Gazdele le-au împrumutat gălățenilor niște echipamente folosite în urmă cu două sezoane de gazde, pe vremea când echipa se numea FCM Tg. Mureș.

Oțelarii intenționează să nu intre pe teren, fiindcă tricourile albe au inscripționat pe piept textul "Primăria Tîrgu Mureș". Riscul este să piardă meciul cu 0-3 la masa verde. Singura soluție pentru ca jocul să se dispute ar fi ca textul să fie acoperit cu bandă adezivă.

ASA Tg. Mureș - Oțelul Galați se joacă azi, de la ora 20:00 ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

></p><p><a href=PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑