Neymar are 6 goluri în 5 etape din La Liga! În tot campionatul trecut a marcat doar 9



028 сентября 2014

Neymar începe să devină jucătorul pe care Barcelona îl aștepta după transferul din vara trecută. Dacă în sezonul precedent din La Liga a dezamăgit, înscriind doar 9 goluri în 26 de meciuri, lucrurile stau mult mai bine acum.

Brazilianul a devenit al doilea golgheter din campionatul spaniiol, cu 6 goluri, fiind depășit doar de Cristiano Ronaldo, cu 10 reușite. Neymar a devenit mult mai eficient, beneficiind și de pasele lui Leo Messi și acum are o medie de peste un gol pe meci: 6 reușite în 5 prezențe în tricolul catalanilor. El nu a evoluat în prima etapă, în victoria trupei azul grana cu Elche (3-0 VIDEO AICI)

"Primul an a fost de adaptare, dar acum mă simt din ce în ce mai bine. Mă înțeleg perfect cu Messi în atac, sunt foarte fericit de cum merg lucrurile.", a spus Neymar după hattrick-ul de sâmbătă, cu Granada (6-0 DETALII ȘI VIDEO AICI).

Cifrele arată o transformare majoră pentru brazilianul de 22 de ani. Doar 15 goluri a înscris Neymar în tot sezonul trecut, în cele 41 de meciuri disputate în toate competițiile. 

În meciul cu Granada, fotbalistul adus de la Santos a reușit primul hattrick în campionat și în total al doilea de la sosirea pe Camp Nou. Precedentul fusese într-un meci din UCL, cu Celtic (6-1 DETALII ȘI VIDEO AICI).

Vezi mai jos golurile lui Neymar din meciul cu Granada

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑