Lacrimi şi durere în fotbalul sud-african după asasinarea portarului Senzo Meyiwa. "El a fost mereu un lider"



028 октября 2014
Foto: nehandaradio.com

Lacrimi şi durere în fotbalul sud-african după asasinarea portarului Senzo Meyiwa. Conducătorul clubului Orlando Pirates şi selecţionerul Africii de Sud au declarat cu lacrimi în ochi că toţi sunt şocaţi de această tragedie.

Asasinarea portarului naţionalei Africii de Sud, Senzo Meyiwa a provocat lacrimi şi durere în această ţară. Antrenorul selecţionatei, Shakes Mashaba a anunţat că fotbalul sud-african a pierdut un adevărat lider.

"Pot să spun sigur şi fără nicio îndoială că de când el juca la echipa naţională nu am avut nicio problemă. El a fost mereu un lider. El ghida toţi jucătorii, iar ei întotdeauna îl ascultau", a zis antrenorul naţionalei Africii de Sud, Shakes Mashaba.

Preşedintele clubului pentru care a evoluat portarul a declarat că jucătorii echipei au plâns în hohote după ce au aflat despre decesul coechipierului.

"Toţi reprezentanţii clubul de fotbal Orlando Pirates sunt în stare de şoc. Am avut o ședință cu jucătorii şi toţi suferă. A fost greu pentru mine în calitate de președinte să gestionez situația, pentru că Senzo Meyiwa a fost un apropiat al clubului. Jucătorii plângeau în hohote", a declarat preşedinte Orlando Pirates

Căpitanul selecţionatei sud-africane, Meyiwa se afla la prietena sa când doi bărbaţi au pătruns în locuinţa lor şi au cerut să li se dea telefoanele mobile, banii şi alte obiecte de valoare. Meyiwa a fost împuşcat în spate atunci când a sărit să o protejeze pe iubita sa.

Senzo Meyiwa avea 27 de ani. El a fost portarul naţionalei Africii de Sud în ultimii doi ani şi evolua pentru echipa Orlando Pirates. Portarul a jucat ultimul meci oficial pentru echipa sa sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Ligii din Africa de Sud.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑