Mulțescu, mulțumit cu un punct la Giurgiu. “Remiza a fost una echitabilă”



028 октября 2014

 

**VIDEO** Mulțescu, mulțumit cu un punct la Giurgiu. “Remiza a fost una echitabilă”

De obicei mai vulcanic, Gheorghe Mulțescu a afișat o mină relaxată la finalul partidei pe care Petrolul a încheiat-o la egalitate, scor 0-0, pe terenul celor de la Astra Giurgiu (DETALII&VIDEO AICI).

Tehnicianul a apreciat că remiza albă este una echitabilă, bucurându-se totodată moderat că în acest fel s-a mai redus distanța față de Steaua, în condițiile în care ocupanta primei poziții a clasamentului a pierdut la Târgu-Mureș (DETALII AICI).  

“Am mai recuperat un punct față de Steaua, așa că este un punct bun. Am jucat cu o echipă bună, puternică. Adversarii au avut șase mijlocași pe teren, au închis jocul și au mizat pe contraatac, probabil s-au temut de forța noastră ofensivă.

Cred că rezultatul este totuși echitabil. Iată că un 0-0 poate veni și el după un rezultat spectaculos. Noi am acționat, ei au reacționat. A fost un meci tare, contra uneia dintre echipele bune ale campionatului. Noi am condus ostiliățile, ei au fost mai mult cu faza de contraatac, nu au avut prea multe atacuri poziționale”, a spus Mulțescu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑