Ioan Niculae, atac la șeful FRF! "Burleanu trebuie suspendat! Este cumva și președintele CCA?"



028 октября 2014

 

**VIDEO** Ioan Niculae, atac la șeful FRF!

Istvan Kovacs a dezavantajat-o clar pe Steaua în meciul de la Târgu Mureș (VIDEO ȘI DETALII AICI), iar oficialii campioanei României au acuzat dur maniera de arbitraj.

Atitudine a luat însă și Răzvan Burleanu, președintele FRF, care a ținut să puncteze faptul că Istvan Kovacs va fi penalizat drastic după erorile comise în meciul de duminică (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Finanțatorul Astrei, Ioan Niculae, s-a arătat însă deranjat de afirmațiile lui Burleanu și consideră că acesta nu trebuia să se pronunțe în privința arbitrajului pe care Istvan Kovacs l-a avut la Târgu Mureș.

"Burleanu a făcut afirmații grave la adresa unui arbitru și trebuie suspendat din funcția de președinte al FRF. Vreau să studiez cu avocații mei ce se poate face, dacă domnul Burleanu poate să facă astfel de declarații. O să mă duc chiar și până la TAS! Este cumva și președintele Comisiei de Arbitri, să spună că va fi reținut de la delegări?

Eu văd că are ieșiri nesportive la adresa celor care bagă bani în fotbal. Burleanu a intervenit acum direct în arbitraj, în favoarea unei echipe. De ce nu a făcut-o și după meciul de la Cluj, să spună dacă a fost sau nu arbitrajul corect? Au fost și acolo o mulțime de greșeli", a spus patronul Astrei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑