Săpunaru: ”E frustrant să tot luăm goluri în ultimele minute și din faze fixe. Ne doream acest trofeu”



028 октября 2015

**Săpunaru:** ”E frustrant să tot luăm goluri în ultimele minute și din faze fixe. Ne doream acest trofeu”

Cristi Săpunaru e iritat de faptul că echipa sa a primit și cu Steaua, și cu Dinamo, goluri pe final de meci și de faptul că multe din golurile primite sunt din faze fixe, deși Pandurii are una dintre cele mai mari medii de înălțime din România.

”E al doilea meci consecutiv în care luăm gol pe final de meci. Și în care luăm goluri din faze fixe. Am controlat jocul în mare parte, dar am fost eliminați din Cupa României, un trofeu pe care atât eu, cât și colegii mei, ni-l doream. Acum ne rămâne campionatul, unde trebuie să așteptăm până în ultima etapă să ne calificăm în play-off. A fost un meci frumos azi, dar cred că un egal era mai echitabil”, a declarat Cristi Săpunaru la finalul partidei din ”optimile” Cupei României, Pandurii-Dinamo 2-3, meci în care ”câinii roșii” au marcat golul calificării în minutul 90+1.

”Nu cred că am intrat mai relaxați după pauză, am intrat la fel de puternici și în repriza a doua. Am luat golul acela destul de repede și apoi a fost și meritul lor că au început mai bine. Îmi pare rău, ne doream acest trofeu. Am ieșit din competiție în ultimul minut”, a mai spus Săpunaru, care e folosit ca mijlocaș la Târgu Jiu.

”Nu am o problemă că joc la mijloc, joc unde este nevoie de mine la echipă. Lăsând la o parte că nu am reușit să învingem nici Steaua, nici Dinamo, în ultimele zile, frustrant este că primim goluri în ultimele minute, asta cred că doare cel mai rău. Nu e niciun complex cu Dinamo, îi batem în returul campionatului. Nu știu ce să mai zic. Doar că luăm goluri în ultimele minute”, a încheiat Cristi Săpunaru.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑