Fl. Bratu vrea două transferuri importante la noua sa echipă, în Liga 3. "În iarnă le arunc contractul pe masă"



028 октября 2015

 

**VIDEO** Fl. Bratu vrea două transferuri importante la noua sa echipă, în Liga 3. 

La 4 luni distanță de la despărțirea de Dinamo 2, prima echipă din cariera de antrenor, Florin Bratu și-a găsit un alt angajament, la CS Tunari, în Liga a 3-a.

Formația ilfoveană joacă în aceeași serie cu fosta echipă a lui Bratu. În acest moment, după 9 etape, CS Tunari este pe ultimul loc în Seria a 2-a din Liga a 3-a, cu un singur punct.

În Liga a 3-a, Bratu va juca împotriva unora dintre foștii săi colegi de la Dinamo. Florentin Petre l-a înlocuit pe banca lui Dinamo 2, iar Daniel Oprița o antrenează pe Juventus București, liderul seriei.

Fostul atacant a explicat alegerea și a anunțat, în premieră, că intenționează să îi legitimeze la Tunari pe Cristian Pulhac și pe Cornel Predescu, jucători cu state vechi în Liga 1 și foști colegi cu el la Dinamo, care în acest moment se pregătesc sub comanda lui.

"Liga a 3-a e o experiență, o provocare pentru mine. CS Tunari e momentan pe ultimul loc, dar tocmai de aceea m-am dus acolo, să o iau de jos. Sunt genul de antrenor care nu vrea să ardă niște etape și pentru mine e o mare provocare. Vreau să practic în continuare și din iarnă să încercăm să îndreptăm lucrurile la club, pentru că există potențial din toate punctele de vedere. Obiectivul pe care îl avem pentru returul campionatului și pentru sezonul următor este să reconstruim echipa.", a declarat Florin Bratu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Cristi Pulhac și Cornel Predescu se antrenează cu mine. În iarnă, bineînțeles că le arunc și contractul pe masă.", a mai spus Florin Bratu.

Liberi de contract în acest moment, Cristian Pulhac (31 de ani) şi Cornel Predescu (27 de ani) au jucat ultima dată la Zawisza Bydgoszcz, în Liga a 2-a din Polonia. 

Ambii au debutat în Liga 1 în tricoul lui Dinamo. Pe prima scenă, Pulhac (fundaș stânga) are 166 de meciuri și două goluri, în timp ce Predescu (mijlocaș ofensiv) are 92 de meciuri și 10 goluri.

În vârstă de 35 de ani, Bratu a crescut la Rapid, unde a evoluat timp de 9 ani şi pentru care a jucat prima dată în Liga 1 când avea 20 de ani. În străinătate a jucat la Galatasaray, Nantes, Valencienes şi Litex Lovech, iar în ţară a mai îmbrăcat tricourile echipelor Tractorul, Dinamo, Gloria Bistriţa şi Gaz Metan Mediaş. Florin are 14 meciuri în echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑