Atheltic așteaptă și ea să o bată pe Barca: "Putem să avem o seară mare"



></p><p>Ajax Amsterdam a produs una dintre surprizele etapei a cincea din UEFA Champions League, reușind o victorie nesperată cu Barcelona, scor 2-1. <a href=(VIDEO AICI)

Succesul olandezilor le-a ridicat moralul și celor de la Athletic Bilbao, care se pregătesc să îi întâlnească pe catalani în următoarea etapă din Primera Division.

"Am văzut deja că Barcelona poate fi bătută. Ajax a demonstrat asta, iar noi am făcut mereu meciuri bune cu Barcelona, pe teren propriu. De la ei lipsesc Dani Alves, Lionel Messi și Victor Valdes, așa că avem motive să fim optimiști. Am jucat foarte bine cu Malaga și dacă vom continua perioada bună, sunt sigur că putem avea o seară mare", a spus Iker Muniain, atacantul în vârstă de 20 de ani al lui Athletic, cu două goluri înscrise în acest sezon din Primera Division.

Cu 40 de puncte acumulate în campionatul Spaniei, Barcelona este pe primul loc, cu trei puncte avans față de Atletico Madrid. Totuși, pe teren propriu, Bilbao a pierdut doar un meci din ultimele patru cu Barcelona, bifând în rest trei rezultate de egalitate.

Athletic - Barcelona este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, ora 22:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑