Tudorie: “Mă bucur că n-am ajuns la Steaua. Tot liceul s-a mândrit cu mine“



028 декабря 2013

></p><p><strong>Alexandru Tudorie a devenit cunoscut în Liga 1 după ce a marcat golul prin care Oțelul a smuls un punct campioanei în etapa a 17-a a Ligii 1, scor 1-1 <span style=(VIDEO).

Tudorie se relaxează la munte după un sezon extrem de greu cu Oțelul, mai ales că a trebuit să-și facă timp și pentru școală, puștiul având doar 17 ani.

Puștiul care a marcat contra Stelei la prima atingere de balon, cu o lovitură perfectă de cap primul său gol în Liga 1 a fost la un pas de a ajunge în Ghencea, dar oficialii campionilor n-au ajuns la un numitor comun cu omologii lor gălățeni.

“Mă bucur că n-am ajuns la Steaua, pentru că acolo, probabil, n-aș fi jucat. Este bine că am parte de un antrenor căruia îi plac tinerii.
Deocamdată, sunt sub contract cu Oțelul și nu vreau să mă duc la o altă echipă din România. Am timp să joc și în altă parte, dar nu acum“, a spus Tudorie într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport.

Alexandru are ambiții mari ca fotbalist și dezvăluie ce l-a impresionat în perioada în care a dat probe la Milan.

“Trebuie să vă spun că am fost în probe la juniori la AC Milan, iar diferențele dintre ei și noi sunt incomensurabile. Oricum, sper ca prin muncă și prin evoluțiile mele să ajung într-o zi să joc pentru Milan sau pentru Barcelona“.

Tudorie n-a uitat bucuria pe care a trăit-o după ce a marcat în poarta Stelei. 

“M-am bucurat foarte mult. A fost cea mai mare satisfacție din viața mea. M-am bucurat că mi-au strigat și numele. Colegii de la liceu m-au felicitat a doua zi, diriginta s-a lăudat în toată școala cu mine, am luat chiar și un 10 la matematică (râde). Bine, am primit nota și pentru că am învățat“, a conchis Tudorie pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑