Cel mai frumos gol al sezonului în Europa League a fost reușit de un coechipier de la Tottenham al lui Vlad Chiricheș



 

**VIDEO** Cel mai frumos gol al sezonului în Europa League a fost reușit de un coechipier de la Tottenham al lui Vlad Chiricheș

FC Sevilla a cucerit miercuri trofeul UEFA Europa League, 3-2 în finala cu Dnipro, partidă care a oferit două dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului în a doua competiție europeană a cluburilor. Cea mai frumoasă reușită aparține unui coechipier de la Tottenham al lui Vlad Chiricheș.

Odată cu finala de la Varșovia, o comisie tehnică a UEFA, din care au făcut parte, printre alții, Sir Alex Ferguson, Lars Lagerbak, Laszlo Szalai și Ionuț Lupescu a stabilit și care sunt cele mai spectaculoase reușite ale sezonului. Nicio formație nu a reușit să apară în Top 10 de două ori, iar din finală au fost selectate golurile lui Nikola Klinic, 1-0 pentru Dnipro, pe locul 4, și cel de 2-1 înscris de Bacca, pentru Sevilla.

Eric Lamela este câștigătorul ediție în ceea ce privește cel mai frumos gol. Argentinianul lui Tottenham a marcat pe 23 octombrie 2014, în grupe, cu o execuție imposibilă, o rabona, de la 19 metri, contra lui Asteras Tripolis.

În ceea ce privește golurile din fază fixă, Kevin De Bruyne, de la Wolfsburg, în meciul din grupe cu Lille, a fost desemnat câștigător.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑