Robert Wickens a câștigat etapa DTM de la Norisring. Canadianul a plecat din pole



**Robert Wickens a câștigat** etapa DTM de la Norisring. Canadianul a plecat din pole

Robert Wickens a câștigat cursa DTM de la Norisring. Canadianul de la Mercedes a plecat din pole-position și, în ciuda apariției ploii s-a impus cu un avans uriaș.

Din nou vremea a fost decisivă în stabilirea podiumului într-o etapă din Campionatul German de Turisme. Pentru locul al doilea s-au luptat Jamie Green și Christian Vietoris. În ultimele tururi, ploaia s-a oprit, iar pista s-a uscat, astfel încât piloții au putut folosi slick-urile.

Deși aparent s-a creat haos, până la urmă Jamie Green a încheiat pe doi și a profitat de abandonul tehnic al lui Vietoris. La schimbul de pneuri, acestuia nu i-a fost fixată corect una dintre roțile de pe puntea spate. Pentru Green a fost cel mai bun rezultat obținut alături de constructorul Audi.

Mattias Ekstrom a completat podiumul. Cel mai bine poziționat pilot BMW a fost Marco Wittmann, pe locul 7. Campionul Mike Rockenfeller a încheiat al 9-lea. În clasamentul general, Wittmann a rămas lider, însă italianul Edoardo Mortara este în prezent al doilea.

Următoarea etapă DTM se va desfășura peste două săptămâni, la Moscova, și va putea fi urmărita pe Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑