Prima delegaţie a olimpicilor moldoveni a ajuns la Rio de Janeiro. Ce spune Nicolae Ceban



Foto: ziare.com
Prima delegaţie a olimpicilor moldoveni a ajuns cu bine la Rio de Janeiro, însă sportivii s-au confruntat chiar din primele zile cu diverse probleme. În primul rând, ei se trezesc la ora cinci dimineaţă, deoarece încă nu s-au obişnuit cu fusul orar.
Portdrapelul echipei noastre, Nicolae Ceban susţine că nu toate lucrurile au fost ajustate în sătucul olimpic şi încă se lucrează pe unele porţiuni.
"Poate că şi noi ne-am aşteptat la mai multe. Eu cred că în ceea ce este legat de amenajare mai sunt niște probleme. Vorbim de grădină și de plantaţia de iarbă. Mai sunt probleme în casele unde locuim. Ceea ce este legat de canalizare. Internetul este slab", a spus Ceban.
”Noi ne-am obişnuit să trăim aşa, pentru că, acasă, tot timpul ceva se află în reparaţie. Din acest motiv aici nu prea simțim aceste lucruri. În principiu, totul este aproape gata. Sunt condiţii de trai. Este aer condiţionat, frigider. Condiţiile sunt normale, doar că se crează impresia că lucrurile nu au fost duse până la capăt", a menţionat Nicolae Ceban.
În schimb, pentru a le face viaţa mai uşoară, sponsorii Olimpiadei le-au făcut câte un cadou sportivilor. Le-au dat câte un telefon performant care, acasă, costă circa 20 de mii de lei.
În acelaşi timp, delegaţia moldovenească a avut o întrevedere cu preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach.
"Ei au decis să ne ridice dispoziţia şi ne-au dăruit câte un telefon de ultimă generaţie. Toţi sunt fericiţi şi au dispoziţie bună şi nici nu trag atenţie asupra condiţiilor", a conchis Nicolae Ceban, portdrapelul Moldovei la Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor lua start în data de cinci august, iar primul membru al lotului moldovenesc care va intra în competiție va fi Alexandra Mîrca, în proba de tir cu arcul.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑