"Steaua şi-a găsit BELEAUA" în Bulgaria!



029 августа 2014

 

Campioana României a dat atât de mult cu piciorul în şansele pe care le-a avut în deplasare la Ludogorets... încât n-a mai avut forţă să lovească decisiv balonul care i-a fi adus calificarea în grupele Champions League. Culmea e că "marea favorită a duelului" a fost îngropată de un român şi nu oricine: Cosmin Moţi, fost dinamovist şi un aprig adversar al steliştilor.

Meci interzis cardiacilor aseară, în direct, la CANAL 3. Moți a îngropat visul a milioane de români, într-o manieră cum mai rar vezi în fotbal. A intrat în poartă în ultimul minut de prelungiri după ce golchiperul Stoianov a fost eliminat. Antrenorul bulgarilor efectuase toate schimbările, astfel că fundaşul român a intrat între buturi, la loviturile departajare. Scenariul care urma să se deruleze de aici, nu putea fi intuit nici de cel mai optimist suporter de la Ludogorets. Moţi a transformat primul penalty, după care parat, în stil de mare portar, şuturile lui Pârvulescu și Râpă.

Patronului de la Ludogorets construieşte un stadion nou în Razgrad, unde o tribună îi va purta numele fundașului român. Moți va încasa şi o primă specială pentru minunea de aseară, iar ceilalți jucători vor primi câte 100 de mii euro. Steliştii au pierdut calificarea pe propria mână. Nu au jucat aproape nimic în repriza secundă iar inevitabilul s-a produs: Wanderson marcat în ultimul minut regulamentar şi a trimis meciul în prelungiri.

Scorul a rămas neschimbat iar calificarea a fost decisă la loviturile de departajare unde au venit MINUNILE lui Moţi. România rămâne pentru prima dată, în ultimii opt ani, fără echipă în grupele Ligii Campionilor. Steua își continuă evoluția în grupele Europa League. Într-un alt meci jucat aseară, Arsenal Londra a trecut la limită, cu 1 la 0 de Beșiktaş Istanbul și a acces în grupe. Prima manşă, disputată în Turcia, s-a încheiat la egalitate, scor 0 la 0.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑