Gane, nemulțumit de proprii jucători. “Poate unii câștigă prea mult!“



029 сентября 2013

></p><p>Antrenorul celor de la Corona Brașov, Ionel Gane, s-a declarat total nemulțumit la finalul partidei pe care echipa sa a pierdut-o în fața revelației Ligii 1, FC Botoșani, scor 1-2, <span style=(VIDEO).

Gane a promis o analiză la sânge a lotului, mai ales că sunt unii jucători care nu-și justifică statutul de titulari.

“Din păcate, nici acum nu am câştigat. Speram şi credeam că putem face mai mult mai ales după golul marcat. Am crezut că venim peste ei şi reuşim să mai marcăm, dar am văzut ceva ce nu mi-a plăcut la echipa mea, ne-am retras şi încet-încet au venit ei peste noi, au marcat de două ori şi au rezolvat meciul“, a spus antrenorul Coronei.

“Salvarea de la retrogradare, misiune aproape imposibilă“

Gane a găsit mult prea puține lucruri pozitive în jocul elevilor săi.

“N-am mai pus mari probleme decât în ultimele minute, când puteam egala, dar este mult prea puţin pentru a spera la un rezultat bun. După meciul cu Timişoara vom face o analiză, poate vom lua măsuri pentru că sunt jucători care nu îşi justifică statutul de titulari. Suntem într-o situaţie foarte dificilă, e clar că după nouă etape nu avem deloc linişte. Vom vedea, vom analiza, poate unii jucători câştigă prea mult. Eu am nevoie de fotbalişti care să lupte 90 de minute, aşa că prefer să-i păstrez la echipă doar pe cei care luptă şi fac performanţă“, a completat antrenorul.

Ionel Gane speră, totuși, ca echipa sa să nu retrogradeze: “Eu încă mai sper în salvarea de la retrogradre, sunt un luptător de felul meu, dar recunosc că situaţia este foarte dificilă şi ne aflăm în faţa unei misiuni aproape imposibilă".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑