Muzeul Camp Nou a împlinit 30 de ani



029 сентября 2014

**VIDEO** Muzeul Camp Nou a împlinit 30 de ani

Sâmbătă, la meciul câștigat cu 6-0 pe teren propriu contra Granadei (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), Barcelona a serbat 30 de ani de la deschiderea muzeului clubului, amplasat chiar în interiorul stadionului Camp Nou.

Pe 24 septembrie 1984 se deschidea muzeul clubului catalan. Cu Granada, la 3 zile distanță de la aniversarea oficială, echipa lui Luis Enrique a purtat un echipament special, inscripționat cu un mesaj care a marcat momentul istoric. Înaintea meciului, fanii și membrii cotizanți ai clubului s-au putut bucura de diversele activități organizate de gruparea catalană.

></p><p>În această vară, vizitatorii stadionului Camp Nou au avut posibilitatea să ia masa ori să bea bere la un restaurant amplasat chiar în interiorul arenei, pe marginea terenului. ”Camp Nou Lounge” a funcționat de pe 28 mai până la jumătatea lunii august (<a href=FOTO și DETALII AICI).

Pentru vicecampioana Spaniei urmează meciul cu Paris Saint-Germain, din a doua etapă a Grupei F din UEFA Champions League. PSG - Barcelona se joacă marți, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport

 




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑