Obiectivul secret al lui Hagi, cu Viitorul: "Spunea că vrea să fie în primele trei, avea încredere mare!"



029 сентября 2015

 

**VIDEO** Obiectivul secret al lui Hagi, cu Viitorul:

Steaua a intrat din nou în lupta pentru cucerirea celui de-al 27-lea titlu, dar lupta este mai echilibrată decât în sezoanele precedente.

Roş-albaştrii au câştigat cu FC Voluntari (3-1), au patru victorii în ultimele cinci etape şi sunt din nou pe podiumul Ligii 1, pe locul trei, la două puncte de liderul Astra şi doar unul faţă de Viitorul.

Steliştii sunt convinşi că se vor bate pentru trofeu cu echipa lui Hagi, deşi, oficial, Viitorul are ca obiectiv doar calificarea în play-off-ul din finalul sezonului.

Nicolae Dică, secundul Stelei, a dezvăluit ce discuţii a avut cu "Regele": "Am avut cu Hagi câteva discuţii şi dânsul spunea că vrea să fie în primele trei. Avea încredere mare şi ştiu cum lucrează şi nu e o întâmplare. E bine, vor fi meciuri disputate şi acesta e un lucru bun".

Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine la Steaua, a adăugat: "Vom vedea dacă vor rezista stresului. Competiţia e lungă, ei au jocuri şi la tineret, toată stima pentru ce a făcut Gică".

Adi Popa crede cel mai mult în şansa campionilor en-titre: "Mai e mult de jucat. Noi încercăm să ajungem pe primul loc şi să avem o distanţă cât mai mare faţă de echipele urmăritoare".

Steaua şi-a propus să câştige din nou toate trofeele interne şi pare că este pe drumul cel bun. S-a calificat în optimile Cupei României, iar în Cupa Ligii joacă împotriva lui ACS Poli Timişoara, pe 15 octombrie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑