Swansea - Valencia 0-1. Prima înfrângere pentru galezi, în Europa League



></strong></p><p><strong>În direct la Digi Sport 2, Valencia şi-a luat revanşa în faţa lui Swansea după eşecul de pe

Neînvinsă în acest sezon în UEFA Europa League, gruparea galeză a avut o primă ocazie în primul sfert de oră. Ivorianul Wilfried Bony nu a profitat, însă, de ieşirea hazardată a lui Diego Alves şi a trimis cu capul puţin pe lângă poartă.

Valencia a ripostat imediat şi a lovit în minutul 20, când Dani Parejo a înscris primul gol din acest sezon. Swansea a egalat chiar înainte de pauză prin spaniolul Alvaro Vazquez, abia intrat în locul lui Bony, accidentat, dar golul a fost anulat în mod eronat de arbitrul italian Luca Banti, la semnalizarea greşită a asistentului.

"Liliecii" au mai avut o şansă mare de a-şi majora avantajul în debutul reprizei secunde prin algerianul Sofiane Feghouli, care a trimis pe lângă poarta lui Tremmel.

Ultima oportunitate de a înscrie a aparţinut gazdelor, în minutul 87, prin acelaşi Alvaro Vazquez, însă Jeremy Mathieu a respins de pe linia porţii, iar Swansea - Valencia s-a încheiat 0-1.

ECHIPELE

Swansea: Tremmel - Rangel, Chico, Amat, Taylor - Britton, Shelvey - Pozuelo, Dyer ('67 Hernandez), Lamah ('46 de Guzman) - Bony ('42 Alvaro)

Antrenor: Michael Laudrup

Valencia: Alves - Joao, V. Ruiz, Mathieu, Guardado - Oriol, Parejo - Feghouli ('68 Piatti), Canales ('85 Fuego), Bernat - Jonas ('77 Postiga)

Antrenor: Miroslav Djukic

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑