Cupa Hopman: Polonia a învins Canada, iar Spania a pierdut meciul cu Cehia



029 декабря 2013

 

Polonia a obţinut a doua victoria la Cupa Hopman! Echipa formată din Agnieszka Radwanska şi Grzegorz Panfil a învins Canada cu scorul de 2-1. Într-un alt meci, Spania a pierdut meciul cu Cehia, scor 0-3. Cupa Hopman este o competiţie de tenis pentru echipele naţionale mixte şi desfăşoară în oraşul Perth din Australia.

Polonia a învins Canada în cel de-al doilea meci de la Cupa Hopman cu scorul de 2-1 şi a devenit lider în grupa A. În primul duel polonezo-canadian, Agnieszka Radwanska a învins-o pe Eugenie Bouchard în două seturi cu scorul de 6-3 6-7 6-2. La masculin, Grzegorz Panfil s-a impus în faţa lui Milos Raoniccu 7-6 6-3 şi a asigurat victoria polonezilor.

La meciul de dublu mixt, care nu mai avea nicio miză, perechea canadiană formată din Eugenie Bouchard şi Milos Raonic a învins perechea din Polonia, Agnieszka Radwanska/ Grzegorz Panfil cu scorul de 6-3 5-7 10-3.

În primul meci din Grupa B, reprezentativa Cehiei a învins selecţionata Spaniei deţinătoarea titlului, cu scorul de 3-0. Petra Kvitova a trecut de Anabel Medina Garrigues, scor 6-1 6-0, iar Radek Stepanek l-a învins pe Daniel Munoz-De La Nava, scor 6-2 6-2. La dublu mixt, Kvitova şi Stepanek s-au impus în faţa perechii Medina Garrigues şi Munoz-De la Nava cu 6-3 6-4.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑