NBA: Miami Heat a învins dramatic echipa Portland TrailBlazers, iar Chicago Bulls a pierdut usturător de la Dallas Mavericks



029 декабря 2013

 

Victorie pentru Miami Heat în derby-ul cu Portland Trail Blazers! Campioana în exerciţiu a învins cu scorul de 108-107, reuşind să puncteze cu o aruncare de trei puncte în ultima secundă a partidei.

Miam Heat şi-a revenit după eşecul ruşinos din etapa trecută şi a învins Portland TrailBlazers. Cu şapte secunde înainte de final, Heat avea posesia, la scorul de 107-105 pentru Portland.

În lipsa lui LeBron James, accidentat, Chris Bosh a devenit eroul campioanei. Acesta a reuşit o aruncare de trei puncte în ultima secundă, iar Miami Heat a învins cu 108-107. Bosh a fost şi cel mai bun jucător al meciului cu 37 de puncte şi 10 recuperări. 

Într-un alt meci, Chicago Bulls a suferit încă o înfrângere usturătoare. Bulls a pierdut al 17-lea meci din cele 28 disputate în acest sezon, scor 83-105, în faţa formaţiei Dallas Mavericks. Monta Ellis a reuşit să acumuleze 22 de puncte şi a fost cel mai bun marcator al lui Mavericks, în timp ce la Bulls, cel mai bun a fost Joakim Noah cu 20 de puncte.

În celelalte meciuri, Los Angeles Clippers a învins Utah Jazz cu 115-101, iar Washington Wizards – s-a impus categoric în faţa formaţiei Toronto Raptors cu scorul de 106-82. Atlanta Hawks a învins Charlotte Bobcats cu 118-116, după o repriză de prelungiri, iar New Orleans Pelicans a pierdut duelul cu Houston Rockets, scor 98-107.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑