Budescu visează la un transfer afară, dar patronul Astrei l-a blocat: "Nu vreau să slăbesc echipa!"



029 декабря 2013

 

></p><p><strong>Aflat la cel mai bun sezon din carieră, Constantin Budescu speră să iasă campion pentru prima dată şi să se transfere în străinătate. Golgheterul giurguvenilor este liniştit însă de Ioan Niculae.

Constantin Budescu a avut în 2013 cel mai bun sezon din carieră. Căpitanul Astrei a marcat de zece ori în campionat şi e pregătit pentru o nouă provocare. La 24 de ani, Budescu îşi doreşte să câştige titlul şi apoi să se transfere la o echipă puternică din Europa.

"Eu personal sunt mulțumit, am avut un tur foarte bun, chiar cel mai bun de când joc în în prima ligă. Orice jucător se gândește la un transfer, sper să fac pasul afară, să pot să merg și eu să joc afară, la o echipă puternică din afară.", a declarat căpitanul Astrei.

Criticat în trecut de Ioan Niculae, Budescu are interzis la transfer din partea finanţatorului Astrei: "De la Costică Budescu am așteptări foarte mari, e un jucător excepțional. A dovedit la meciul Steaua - Astra, dacă ceilalți ar fi urmat exemplul căpitanului de echipă, Astra nu ar fi pierdut niciodată. Oricum, prioritatea mea nu este să vând jucători, ci este să cumpăr jucători de valoare, să întăresc echipa, nu să i slăbesc."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑